2017. április 11., kedd

Zabpelyhes aprósütemény

Ismét egy zabpelyhes süti. Finom ropogós külsejű, omlós belsejű, nem szárad ki.Egyszerűen, "egytállal" elkészíthető!


Hozzávalók:

25 dkg margarin
30 dkg cukor
2 tojás
25 dkg zabpehely
15 dkg liszt
2 tk sütőpor
5 dkg mazsola
5 dkg étcsokicsepp(elhagyható)

Elkészítése:

Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
Az összes hozzávalót alaposan keverjük el.



Teáskanálnyi halmokat tegyünk kis távolságra egymástól sütőpapírral bélelt tepsibe. Kb 10 perc alatt megsül.


Akkor jó, ha széle barnulni kezd. A tepsiben hagyjuk kihűlni. (Kéttepsis sütés:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése