2015. szeptember 3., csütörtök

Zoomumba

Pár hét múlva öt éves lesz a kisfiam, ( aki lassan már nem is annyira kicsi ). Mikor megszületett és persze túl voltam( voltunk) az első hetek izgalmán, szükségem lett egy kis kikapcsolódásra a peluscserék-etetés világából. Véletlenül akadtam rá egy játékra az interneten, ami állatkert építésre csábított. Azt azért itt megemlíteném, hogy fanatikus állatkert rajongó vagyok! Prága, Stuttgart, Bécs, stb. Szóval ez a játék csak rám várt!




Ingyenes a játék.( Ez sok szempontból is fontos.) A lényege az, hogy egy teljes állatkertet lehet építeni; kifutókkal, állatokkal, utakkal, kiszolgáló épületekkel együtt.
Az állatok színe,kinézete, hangja valóságos. Kis játékosságot vittek bele azzal, hogy animálták őket és mindegyik " csinál valamit ".
Az állatokat etetni,itatni,simogatni kell és tisztán tartani  kifutójukat. Az állatok nem halnak meg!! Az új szabály az, hogy egy hónap távolmaradás után a központtól újra kell kérni az állatkert aktiválását. Nálam is előfordul,hogy napokig nem érek rá állatkertezni, ilyenkor megbetegszenek az állatok, de gyógyszert adva meggyógyulnak. Fontos megemlíteni, hogy nem időhöz kötött a játék! A megbetegedésen kívűl semmi negatìv nem történik!
Egy kis ízelìtő az egyik állatkertemből:



Ez a "tengerparti állatkert" .
Terjedelmes lenne az egész menetet itt leírni,erre van a Fórum a jobb alsó sarokban. Ott minden megtalálható.
Végül egy nagyon pozitív visszajelzés a gyermekemtől ( aki egy éves korától heti egy-két alkalommal tíz perceket figyelhette a játékot), felismeri a való életben is az állatokat, a hangjukat, a kedvence a tukán!

 
Remélem felkeltettem a kiváncsiságotokat! Aki belevág, annak jó játékot! ( segítek,ha kérdés merül fel )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése