Ismét egy új recept, ezúttal a Pinterestről. Könnyű elkészíteni és garantált a siker!
Hozzávalók:
25 dkg kakaós keksz
12 dkg margarin
6 ek barnacukor
50 dkg túró
4 dl habtejszín
1 cs habfixáló
20 dkg fehér csokoládé
20 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A kekszet törjük össze. Olvasszuk meg a margarint és keverjünk bele 2 ek cukrot. Ezt a keveréket öntsük a kekszre és nyomkodjuk egy csatos formába. Tegyük 30 percre hűtőbe.
Verjük fel a tejszínhabot a habfixálóval. Keverjük hozzá a maradék cukrot és a túrót.
Vegyük ketté. A feléhez keverjük hozzá az olvasztott étcsokit.
Simítsuk a kekszes alapra és tegyük vissza a hűtőbe.
A krém másik feléhez az olvasztott fehércsokit keverjük hozzá.
Ezt is simítsuk a formába. 30 percre tegyük hűtőbe.
Végül a dekorálás maradt. Én olvasztott étcsokoládéból csíkoztam meg a tetejét.
Hűtőben tároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése