Hozzávalók:
1 nagy pohár kefír (450-500gr)
abba a pohárba mérve:
2× liszt
1x cukor
1/2× étolaj
továbbá: 2 cs sütőpor
2 cs vanillincukor
4 tojás
gyümölcs
Porcukor
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 180-190 fokra.
Minden hozzávalót mérjünk ki egy tálba, majd alaposan keverjük össze.
A masszát öntsük egy nagyméretű tepsibe. Én nem tettem alá semmit, de sütőpapírral "tisztább" lesz a sütés.(pláne utána a mosogatás:)
Egy üveg magozott meggyet lecsepegtettem, majd rászórtam. Nem forgattam lisztbe, mert így középen volt a gyümölcs a kész sütiben.
Körülbelül 40 perc alatt sül meg, de végezzünk tűpróbát!
Porcukor a tetejére és lehet szeletelni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése