Ismét egy régi kedvencem! Sütés nélkül készül, szóval melegebb napokon is nyugodtan elkészíthető.
Hozzávalók:
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
50 dkg darált háztartási keksz
1 dl tej
Rum(vagy rumaroma)
15 dkg darált dió
5 ek kakaópor
Étcsokoládé bevonat a tetejére
Elkészítése:
Keverjük habosra a margarint a cukorral.
Dolgozzuk össze a kekszszel,tejjel.
Vegyük ketté. Az egyik feléhez a kakaóport, a másikhoz a diót dolgozzuk bele.
Simítsuk le a diós lapot egy tálcára.
Kenjük meg a rummal (vagy aromával).
Simítsuk rá a kakaós tésztát.
Olvasszuk rá az étcsokit.
Amint megdermedt a csoki a tetején szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése