Lássuk hát!
Hozzávalók:
2 tojás
20 dkg kristálycukor
5 dkg margarin
2 ek kakaópor
2 ek méz
2 kk szódabikarbóna
40 dkg liszt
Krém:
1 cs vaníliás pudingpor
1 cs puncs ( vagy eper ) pudingpor
4 ek kristálycukor
6 dl tej
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt kábé 175 fokra.
Érdemes először a krémet elkészíteni, hogy legyen ideje kihűlni.
A pudingporokat felfőzzük 2-2 ek cukorral 3-3 dl tejben.
Most jöjjön a tészta.
A hozzávalókat a liszt kivételével egy tálba tesszük.
Gőz fölött 5 percig keverjük.
Hozzákeverjük a lisztet. Kissé híg tésztát kapunk. Várjuk meg, míg lehül a tészta, mert úgy könnyebb nyújtani.
3 lapot sütünk a tésztából, sütőpapírral bélelt tepsiben. Kábé 7 perc alatt sül meg egy lap.
Míg hűlnek a lapok befejezzük a krémeket.
A margarint a porcukorral kikeverjük.
Elfelezzük és a pudingokhoz keverjük. Ezzel készen is vannak a krémek.
Következzék az összeállítás.
Az alsó lapra a rózsaszín krém kerül.
Újabb lap, majd a vaníliás krém.
Végül az utolsó lap és csokimáz a tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése